La Source

Culivaria

Elke keer opnieuw doen mijn keukenteam en ik ons uiterste best om met veel aandacht en liefde voor het vak ons beste culinaire beentje voor te zetten.
Rekening houdend met jullie voorkeuren en wensen maken wij er steeds weer ‘n feestje van. De open keuken kent trouwens geen geheimen en is een gezellige ontmoetingsplek voor een ‘goed gesprek’, of het uitwisselen van wat ‘geheimen van de kok’. En voor wie zich geroepen voelt, er hangen altijd wel een paar schorten klaar.

Een feestelijk diner als afsluiting van de dag.
Wat is er nou gezelliger dan een dag ‘hard werken’ feestelijk-culinair af te sluiten met een dineetje of iets anders. Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget weten we hier wel raad mee. En ook dan is het allemaal één grote surprise wat er ‘ter tafel’ komt. Maar uiteraard kunnen we in overleg ook jullie wensen en onze ideeën op elkaar afstemmen.

Samen koken en ‘genieten’
De professionele keuken biedt alle ruimte voor een kookworkshop, als afsluitende aktiviteit van een teamdag of zomaar voor de gezelligheid.
Anders dan bij de meeste kookstudio’s zijn recepten niet de leidraad, maar uitsluitend jouw eigen creativiteit en intuïtie, de ingrediënten die je zelf in de winkel hebt verzameld of die ‘toevallig’ in de koeling voorradig zijn.
Samen ontdekken we spelenderwijs dat er in de meesten van ons in meer of mindere mate een kook-kunstenaar schuil gaat. Kleur, vorm en smaak zijn daarbij veel belangrijker dan ‘gebakken lucht’.

Je eigen ‘kook-feestje’
Regelmatig krijg ik van gasten de opmerking dat ze “jaloers zijn op mijn keuken en dat ze thuis ook wel graag voor grotere groepen zouden willen koken, maar die kleine pitjes, al dat gedoe in een veel te krappe ruimte en al die troep na afloop …….”
Als jij je hierin herkent, laat ’t me weten en kom gewoon met jouw gasten naar La Source voor een gezellige culinaire avond waarbij jijzelf de keuken-scepter zwaait.
Ik help je wel de keuken op orde te houden, zet alles voor je klaar en misschien heb ik ook nog wel wat handige tips.